cartell sant jordi 2018_tordera

L’escola de Dansa estrenarà el 23 d'abril la coreografia RE(BLOOM) coincidint amb les activitats del dia de Sant Jordi

12/04/2018
Les alumnes de 6è curs de l'Escola de Dansa estrenaran el dia de Sant Jordi una coreografia anomenada RE(BLOOM)resultat del taller de creació que han dut a terme aquest curs. Les activitats de la diada de sant jordi es duran a terme a la plaça de l’església el dia 23 d’abril i les alumnes de l'Escola de dansa hi actuaran a les 19 h.El proper dilluns 23 d’abril l’escola de Dansa participa un any més a les activitats que s’organitzen a Tordera en motiu de la Diada de Sant Jordi. En concret, hi participaran les alumnes de 6è curs amb l’estrena de la coreografia titulada (RE)BLOOM resultat del taller de creació que han dut a terme aquest curs.

Les activitats de la diada de Sant Jordi es duran a terme a la plaça de l’Església el dia 23 d’abril i les alumnes de dansa hi actuaran a les 19h.L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

L’escola de dansa s’emmarca al Centre de Formació Artística del Teatre Clavé que compta, també, amb l’escola de música, l’aula de teatre, l’aula de belles arts i l'àrea de sensibilització.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS