LOS CANECA SHOWLOS CANECA SHOWLOS CANECA SHOW

L’espectacle de circ Los Caneca Show tanca la programació familiar del 2011 al Teatre Clavé

28/11/2011
La funció serà dissabte 3 de desembre a les 18h a la Sala Gran. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre regalen 2€ de descompte en l’entrada.Los Caneca Show són 45 minuts d’acrobàcies, malabars, humor i participació del públic. 45 minuts d’espectacle conduït per Fernando Ateca i Pablo Domichovsky: Los Caneca. I tot plegat amb un únic objectiu: fer que el públic s’ho passi bé i somrigui.

Entre altres guardons, Los Caneca Show ha estat nominat als premis de Circ de Catalunya 2010 com a millor espectacle familiar i després de girar per diversos municipis, el dissabte 3 de desembre arriba a Tordera en una única funció que començarà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Los Caneca Show és el darrer espectacle del Cicle familiar del Teatre Clavé per al 2011. La propera i última proposta de la programació estable de setembre a desembre de 2011 és el concert de Sant Esteve, que enguany es titula ‘Al voltant del bolero de Ravel i tindrà lloc el dilluns 26 de desembre a les 19.30h.

Descompte en les entrades

Les entrades per Los Caneca Show tenen un preu de 5€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72. Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, les botigues adherides a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres promocions.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/los-caneca-show

Fotos: © Los Caneca


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS