L’espectacle RICARDO III; de la mà de la companyia sevillana Atalaya arriba el diumenge 12 de novembre al Teatre Clavé

Dimarts 7 novembre 2023
RICARDO III s’ha convertit en l’espectàcle més gualardonat en la llarga i extensa trajectoria de la companyia sevillana Atalaya Teatro i és una versió actual del clàssic de Shakespeare. RICARDO III es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 12 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 16€ anticipada i 18€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir al Teatre Clavé.

RICARDO III va ser la primera tragèdia i un dels més grans èxits de Shakespeare i s’ha convertit en una de les seves obres més representades.
Shakespeare es va basar literalment en una obra escrita per Tomas Moro sobre la historia del rei Ricardo III, duc de Gloucester i de la casa de York, en temps de la guerra civil anglesa o Guerra de les Dues roses, que v enfrontar a les dues famílies més importants del regne: Los Lancaster i los York, que lluitaven pel poder absolut del govern d’Anglaterra. Ricardo, deformat físicament i, per tant, apartat de la vida cortesana, va decidir convertir-se en un malvat i matar, amb la finalitat de ser coronat Rei d’Anglaterra.

RICARDO III es podrà veure el diuemnge 12 de novembre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 16€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 18€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>>Més informació: http://teatreclave.cat/programacio/ricardo-iii


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS