La Biblioteca acull la instal·lació de l’artista Teresa Pera "L’estructura del temps, un dibuix" creada per La Mirada del poeta

La inauguració serà el proper dimecres 16 de novembre a les 20h a la Biblioteca de Tordera. L’acte s’inclou dins les anomenades ‘micro-mirades’, projectes derivats del treball que agents i col·lectius van dur a terme per La Mirada del poeta 2011.


"L’estructura del temps, un dibuix" està creada a partir de més de 2.000 llibres majoritàriament provinents de donacions que, després d’un procés de manipulació, formen uns camins i uns espais a través dels quals l’observador pot passejar-se. Uns camins i uns espais que, segons la seva autora Teresa Pera, "ens inquieten perquè ens molesta caure en l’oblit". Després d’estar instal·lada el maig de 2011 a la plaça de Miquel Martí i Pol coincidint amb l’acte central de La Mirada del poeta, ara "L’estructura del temps, un dibuix" es podrà tornar a veure al recinte de la Biblioteca de Tordera en una nova oportunitat per observar amb calma els múltiples detalls que incorpora.

La inauguració serà el proper dimecres 16 de novembre a les 20h a la Biblioteca i comptarà, entre d’altres, amb una acció teatral a càrrec d’alguns participants a La Mirada del poeta. "L’estructura del temps, un dibuix" es podrà visitar fins el 14 de desembre les tardes de dilluns a divendres de 16h a 20.30h i els matins de dijous, divendres i dissabte de 10h a 13h.

La instal·lació de "L’estructura del temps, un dibuix" a la Biblioteca de Tordera s’emmarca dins les anomenades ‘micro-mirades’, projectes derivats de La Mirada del poeta d’enguany que volen ser una continuació de la dinàmica engegada el passat mes de maig.

L'artista, Teresa Pera

Teresa Pera Hospital (1983) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2007) i després de cursar el postgrau “Art, coneixement i realitat” (2007), actualment experimenta el món del gravat a Murtra Edicions.

Ha participat en diverses exposicions, tals com: "Octubre", Acadèmia de Belles Arts de Sabadell (2011); "Alè", galeria d’art Quintanes de Tarragona (2007); "Unahorallulnydunahorabans", sala d’exposicions dels Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (2005); "4Pintors" col·lectiva, Galeria Canals de Sant Cugat (2005); "Gravadors a Céret" col·lectiva, Mediateca de Céret (2010); "International fair for contemporary art Innsbruck" col·lectiva, Innsbruck (2010); i des de fa tres anys participa en la mostra del taller de Gravat de Mataró. www.teresapera.com


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS