La Mirada del Poeta 2024-Inspirada en l'obra d'en Josep Pedrals

Dilluns 20 de maig de 2024

Maig-Tordera

El proper 24 de Maig a les 19h tindrà lloc la xerrada de presentació del poeta Josep Pedrals a la Biblioteca de Tordera. Us animem a tots a venir per conèixer de prop en Pedrals i la seva obra, així com algunes pinzellades La Mirada del Poeta d’enguany.

La Mirada del Poeta 2024: Un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra de Josep Pedrals.
Aquest any, La Mirada del Poeta ens ofereix una experiència participativa i reflexiva en les paraules i les diferents formes que adapten, a través de l’obra del poeta Josep Pedrals.
Aquesta vuitena edició l’esdeveniment es consolida com a acte de referència en matèria de poesia i arts escèniques; parlem d’ una passejada que combina la poesia i les arts escèniques, creant un itinerari que té com a eixos la proximitat i la transversalitat.

El recorregut es durà a terme a través de diversos equipaments i espais del municipi, formant un veritable mapa poètic. En aquest mapa, participen diferents col·lectius socials a través de diferents instal·lacions artístiques.

La Mirada del Poeta no és només un esdeveniment cultural, sinó també un projecte de cohesió social.

No us perdeu aquesta oportunitat de viure la poesia d’una manera innovadora i participativa.

Us esperem el 24 de maig a les 19h a la Biblioteca!


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS