La Mirada del Poeta 2024 a Tordera: Un Recorregut Poètic i Multidisciplinari

Divendres 07 de juny de 2024

Data: 15 de juny de 2024 a les 21:30 Biblioteca de Tordera i IES Lluís Companys

Lloc: Tordera

El Teatre Clavé, en col·laboració amb l'Ajuntament de Tordera i la Biblioteca de Tordera, presenta amb orgull la vuitena edició de La Mirada del Poeta. Aquest esdeveniment biennal, que enguany se centra en l’obra del poeta Josep Pedrals, oferirà una experiència poètica i multidisciplinària única que recorrerà els equipaments i espais del municipi.

La Mirada del Poeta 2024 pretén millorar la qualitat de vida a Tordera mitjançant el treball en xarxa i la cooperació. Emmarcada en l’art comunitari, aquesta iniciativa busca fomentar la cultura de proximitat, alimentant nous valors, compromisos i emocions a través de la poesia com a llenguatge universal.

Acte Central:

L’acte central de l’esdeveniment tindrà lloc el 15 de juny a les 21:30. El públic es dividirà en dos grups: un grup començarà el recorregut a la Biblioteca de Tordera i l’altre a l’Institut Lluís Companys. Els dos grups continuaran pel carrer Santa Llúcia, el Teatre Clavé, i culminaran a la plaça de l'església. En cada indret, diferents col·lectius presentaran propostes artístiques inspirades en la poesia de Josep Pedrals.

Participació Comunitària:

Diversos col·lectius participaran en l'esdeveniment, incloent-hi el Centre Obert El Caliu, la Fundació El Rusc i l'Esplai de Gent Gran. A més, els centres educatius IES Lluís Companys i el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé han estat treballant en propostes artístiques que es presentaran durant el recorregut.

Sobre Josep Pedrals:

Josep Pedrals, nascut a Barcelona l’any 1979, és un poeta i recitador reconegut per la seva capacitat de portar la poesia als escenaris, treballant la sonoritat i fisicitat del vers. Ha estat guardonat amb diversos premis, com el premi Lletra d’Or 2012 i el premi Ciutat de Barcelona de Literatura 2018.

Les entrades es poden adquirir de forma gratuïta al Teatre Clavé i a la Biblioteca de Tordera


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS