MOSTRA AULA BELLES ARTS 1MOSTRA AULA BELLES ARTS 2MOSTRA AULA BELLES ARTS 3

La mostra dels treballs dels alumnes de l’Aula de Belles arts es trasllada als establiments del centre de Tordera

23/06/2011
Els aparadors de cinc establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre llueixen treballs vinculats al dibuix, la pintura i l’escultura com a mostra de final de curs dels alumnes de l’Aula de belles arts del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

L’objectiu és buscar una manera diferent i atractiva de mostrar a la ciutadania el treball que es fa des de l’Aula de Belles arts del Teatre Clavé i, al mateix temps, crear sinèrgies amb el comerç del centre de Tordera per tal d’impulsar la presència mútua al municipi. Aquest és el rerefons de la mostra de final de curs de l’Aula de Belles arts que, enguany, s’ha traslladat als aparadors de cinc establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Tordera Centre.

Així, des d’avui i durant les properes setmanes les persones que passegin pel centre de Tordera es trobaran amb aparadors on s’hi mostren projectes vinculats al dibuix, la pintura i l’escultura.

Durant el curs 2010 – 2011 l’Aula de Belles arts del Teatre Clavé ha comptat amb unes 25 persones d’edats compreses entre els 7 i els 75 anys d’edat.


>> Les fotografies dels aparadors amb els treballs dels alumnes de l’Aula de Belles arts a www.facebook.com/teatreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS