BLACKTHORN

La pel·lícula “Blackthorn, sin destino” obre la programació pel darrer trimestre de l’any

16/09/2011
El western, dirigit per Mateo Gil, es projectarà en versió original subtitulada divendres 16 de setembre a les 22h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la pel·lícula.

Després d’haver fugit d’Estats Units, el llegendari bandoler Butch Cassidy va morir a Bolívia el 1908, tirotejat juntament amb el seu amic Sundance Kid. Això és el que diu la versió oficial, però el cert és que s’ha passat vint anys amagat i ara vol tornar a casa. Amb tot, aviat es trobarà en el seu camí un jove enginyer espanyol que acaba de robar la mina on treballa i que pertany a l’empresari més important de Bolívia. Aquest és l’argument de Blackthorn, sin destino, el darrer llargmetratge del director Mateo Gil que aplega, entre els intèrprets, a Sam Shepard, Eduardo Noriega i Stephen Rea, entre d’atlres.

Blackthorn, sin destino es projectarà en versió original (anglès) subtitulada en castellà. Serà eldivendres 16 de setembre a partir de les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la projecció. Per informació i reserves cal trucar al 93 765 05 72.

Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/blackthorn-sin-destino


>> Consulta els descomptes a www.teatreclave.cat/entrades


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS