Més de 8500 alumnes d’Alt Maresme i La Selva assistiran aquest curs a la programació del Teatre Clavé en horari escolar

13/10/2011
Són alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat dels municipis de Tordera, Pineda, Calella, Fogars de la Selva, Palafolls, Santa Susanna i Malgrat de Mar. La xifra d’assistents prevista representa un augment de prop 2000 alumnes respecte el curs anterior.Des d’aquest mes d’octubre de 2011 fins l’abril de 2012, el Teatre Clavé acollirà la visita de més de 8500 alumnes repartits en els onze espectacles de la programació escolar. Són alumnes d’escoles i instituts de l’Alt Maresme i La Selva, en concret dels municipis de Tordera, Pineda, Calella, Fogars de la Selva, Palafolls, Santa Susanna i Malgrat de Mar; i de tots els nivells educatius des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

L’espectacle de teatre Colossal de la companyia Teatre Mòbil ha donat avui el tret de sortida a la nova programació escolar per al curs 2011-2112 que continuarà, el mes de novembre, amb l’espectacle de circ Merci Bien, la proposta musical L’ombra dels Beatles a la meva maleta de cançons i Riu de lluna, una proposta de la companyia Da.Te dansa.

El 2012 s’iniciarà amb la proposta teatral de La Pera Llimonera titulada Tortuga, l’illa d’en Tresot; l’espectacle de titelles Marecrits de la companyia Hirondela Teatre; i la proposta musical de Xarop de canya titulada Sons de la Mediterrània. El darrer tram de la programació l’ocupen els espectacles de dansa Sopa de pedres i D’un paper en blanc; la proposta teatral EnREDad@s i De bracet, un espectacle de música a càrrec de Samfaina de colors.

Un any més, la programació escolar del Teatre Clavé compta amb el patrocini de Caixa Laietana i el suport de la Diputació de Barcelona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


Fotos: Moments dels espectacles Riu de lluna, Mumusic Circus i Enredad@s (de dalt a baix).


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS