Nous grups a l’Aula de Belles arts pel curs 2023/2024 per infants a partir de 10 anys i per adults

Dimecres 21 de juny 2023
Les sessions de Belles Arts beuran de la tècnica i l'experimentació.
Es presentarà la tècnica i es duran a terme propostes enfocades per aprendre i aprofundir en la tècnica. Un cop descoberta la tècnica, a través de propostes més obertes es crearà un espai d'experimentació que sorgeix de la persona, de l'emoció.

L'Aula de Belles arts retorna per proposar-vos nous materials i noves tècniques sorgint d'un mateix, provant i experimentant, permetent un espai de creació personal amb tot de materials plàstics.
La Cris Romagosa és la nova professional que dissenyarà i durà a terme les sessions de l’aula de belles arts. Graduada en Arts aplicades al Mur i pintura per l'escola d'Arts plàstiques i Disseny de la Llotja, Graduada en Multimèdia per la UOC i amb una extensa experiència en el món de la fotografia, la Cris Romagosa té un llarg recorregut amb la creació de projectes propis i aliens d'arts plàstiques, fotografia i disseny, on també uneix i experimenta amb l'escriptura, la natura i l'emoció.
L'aula de Belles Arts del #cfa acull a la Cris Romagosa, professional que coordinarà les sessions i que les ha dissenyat, on la tècnica beu de l'experimentació de materials plàstics i de la sensibilitat de cadascú.

Els nous grups que s’obren pel proper curs 2023/2024 :
Per infants a partir de 10 anys – Dimecres de 17.30h a 19h
Per a adults – Dimecres de 19.30h a 21h

A l'aula de belles arts es treballan tècniques i materials com: dibuix, pintura, fotografia, estampació, collage, aquarel·les, entre d'altres.

Inscripcions obertes!
Més informació al 937650572, a clave@teatreclave.cat o al Teatre Clavé.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS