CASAL ARTÍSTIC D'ESTIU

Una trentena d’infants comencen dilluns el Casal Artístic d’estiu del Teatre Clavé

23/06/2011
Fins el 29 de juliol, cada matí infants d’entre 4 i 10 anys participaran en diverses activitats guiades per monitors de lleure i professionals del món de la dansa, la música i el teatre en un espai que combina la pedagogia del lleure i la formació artística.

Amb “La volta el món” com a centre d’interès, els participants al Casal Artístic d’estiu del Teatre Clavé ‘viatjaran’, cada setmana, per un continent diferent i treballaran continguts de dansa, música, teatre i belles arts combinats amb la pedagogia del lleure. Un equip format per monitors de lleure i especialistes del món de la dansa, la música i el teatre seran els encarregats de guiar les activitats, que es duran a terme cada matí (de 9h a 13h) al llarg de cinc setmanes: des del 27 de juny fins el 29 de juliol de 2011.

És la primera vegada que el Teatre Clavé organitza un Casal Artístic durant els mesos d’estiu, després dels bons resultats obtinguts en la primera experiència d’aquestes característiques, que es va dur a terme per l’anomenada ‘setmana blanca’.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS