BASES del I Correcurts

Les inscripcions per participar al concurs es podran fer fins al dia 12 d'agost al telèfon 650 171 513.

Els participants hauran de tenir, mínim, 14 anys (nascuts l’any 1997).

Els participants es comprometen a acceptar i complir les bases del concurs i les decisions de l'organització en les qüestions relacionades amb el mateix.

Els curts tindran una durada mínima de 3 minuts i una màxima de 10 minuts.

La temàtica dels curts serà completament lliure.

L’organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà de ser present a la història. El motiu podrà ser protagonista o no, però haurà de tenir una relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges.

Es podrà utilitzar qualsevol mitjà de gravació, càmara de vídeo, de fotografia, de mòbil, etc... i s'hi podrà realitzar edició, aplicar efectes o qualsevol altra tècnica relacionada.

Cada participant disposarà dels mitjans propis per a la realització del curt.

Les escenes d’exteriors hauran de ser realitzades al Terme Municipal de Tordera.

El curt, responsabilitat exclusiva dels seus autors, no contindrà material de caràcter il·lícit, ni atemptarà contra els drets de cap tercer.

Els curts, independentment dels seu format, s'entregaran en DVD.

El curt inclourà, de forma obligatòria, en una o vàries escenes un element que l'organització entregarà a cada participant el dissabte 13 d’agost a les 9 del matí al Teatre Clavé de Tordera (Pl. Miquel Martí i Pol, s/n).

La realització, producció, edició, etc. del curt es realitzarà en un termini màxim de 36 hores.

Els autors cedeixen gratuïtament a l'organització el dret d'exhibició de les seves obres així com els seu ús per la promoció i difusió del festival (web, mostres, etc.)

PREMIS

La decisió del jurat serà inapel·lable i tindrà en compte l'originalitat, la creativitat, i la idea, així com la integració de l'element entregat per l'organització.

El jurat pot declarar el premi desert si la qualitat no compleix els requisits.

CALENDARI

Inscripció: Des de l’1 d’agost fins el 12 d’agost de 2011.

Dissabte dia 13 d’agost: Recollida de l'element sorpresa de 9.00h a 10.00h al Teatre Clavé. Qui no acudeixi a recollir l'element sorpresa no se'l considerarà inscrit.

Diumenge dia 14 entrega dels curts realitzats, des de les 20:00 fins les 21:00

Dijous 25 d’agost 21:00h: Visualització de curt guanyador i entrega de premis.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS