Dimecres 22 de maig de 2024

Arriba el final de curs i amb ell, les Mostres del Centre de Formació Artística.

Des del pròxim diumenge 26 i fins al juny, podreu gaudir-ne de les Mostres de l'Escola de dansa, Sensibilització, Escola de Música i l'Aula de Teatre del #CFA

Dilluns 20 de maig de 2024

Maig-Tordera

El proper 24 de Maig a les 19h tindrà lloc la xerrada de presentació del poeta Josep Pedrals a la Biblioteca de Tordera. Us animem a tots a venir per conèixer de prop en Pedrals i la seva obra, així com algunes pinzellades La Mirada del Poeta d’enguany.

La Mirada del Poeta 2024: Un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra de Josep Pedrals.
Aquest any, La Mirada del Poeta ens ofereix una experiència participativa i reflexiva en les paraules i les diferents formes que adapten, a través de l’obra del poeta Josep Pedrals.

Dimecres 15 de maig de 2024

El Projecte Educació i Cultura de Tordera, en el marc del programa d'Art Comunitari, ha clausurat amb èxit el curs 2023-2024, destacant l'aportació artística i educativa de més de 700 alumnes procedents de les escoles del municipi.

Dilluns 13 de maig de 2024

La Fundació teatre Clavé, participa en la primera trobada de Fundacions Culturals de la província de Barcelona, organitzada per la Coordinadora Catalana de Fundacions:

L’esdeveniment, organitzat per la Comissió de Cultura de la Cordinadora Catalana de Fundacions a la Casa Coll i Regàs, de la Fundació Iluro, va comptar amb la participació de representants de fundacions culturals d’àmbits molts diversos, com ara el musical, literari, social, la conservació del medi ambient o el teatral, entre d’altres.

Dijous 2 de maig de 2024

Estem encantats d'anunciar que el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ha obert les inscripcions per al curs 2024-2025!

El Centre ofereix als estudiants l'oportunitat de desenvolupar-se a través de diverses disciplines artístiques, com la dansa, el teatre, la música, les belles arts i la sensibilització artística per als més petits.

Dilluns 22 de abril de 2024

En el marc de les celebracions de la Fira de Sant Jordi, el Teatre Clavé presenta "ICEBERGS", un taller de creació, investigació i experimentació en dansa. Aquesta activitat forma part de la programació especial de la fira i se celebrarà a la plaça de l'església a les 19h, a càrrec de les alumnes del Centre de formació artístisca i les professores Fanny Masero i Cristina Romagosa.

Divendres 19 de març de 2024

La sala gran del Teatre Clavé acollirà la revetlla de Sant Jordi aquest dilluns 22 d'abril, a les 20h.
El teatre obrirà les seves portes a un esdeveniment cultural on la poesia, la música i la dansa seran els protagonistes de la vetllada.

Performance Festival Zero 2024

Dilluns 11 de març de 2024

Tordera, Setena edició – Aquest passat cap de setmana, es va celebrar la setena edició del Festival Zero. Un festival gestionat des de la plataforma Teatres en Xarxa, de la qual, el teatre Clavé de Tordera en forma part, juntament amb 8 municipis més .

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS