La segona edició del cicle Insòlit tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre de 2022 a la Sala Gran del Teatre Clavé de Tordera. És una proposta feta a mida, única i efímera ancorada en productes i productors de proximitat, arrelada al territori i amb la mirada fixada en creacions artístiques singulars.

Divendres 16 de setembre 2022
Els joves nascuts al 2004 ja poden demanar el BO CULTURA JOVE, una ajuda de 400 euros per a gaudir de productes i activitats culturals. Podran fer us del BO CULTURA JOVE al Teatre Clavé amb programació estable d’aquesta tardor 2022.

Dimarts 6 de setembre de 2022
La imatge d'aquest curs 2022/2023 del Centre de Formació Artística (CFA) posa l'èmfasi en el fet que, talment com el transcurs d'un núvol que acaba sent pluja i fa créixer les flors, les emocions generades i derivades de la formació artística ens fan créixer també com a persones. El Centre de Formació Artística (CFA) està format per l'escola de música, l'escola de dansa, l'aula de teatre i l'aula de belles arts, juntament amb l'àrea de Sensibilització adreçada als més petits (3 – 6 anys). El curs s'inicia avui 12 de setembre i s'allargarà fins al proper mes de juny, seguint el calendari escolar.

Dilluns 5 de setembre 2022
La venda d’entrades de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 19 de setembre a les taquilles del Teatre Clavé. Des del 5 de setembre, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del Consell de Mecenatge compten amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.

Divendres 29 de juliol de 2022
Des del 29 de juliol fins l’1 de setembre el Teatre Clavé romandrà tancat.
A partir de l'1 de setembre, el Teatre Clavé reprendrà l’horari habitual de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Divendres 1 de juliol de 2022

L’Altre Clavé es durà a terme els dijous 7, 14 i 21 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: Música entre riures, Crónica Sentimental i Entre 12 i 600 músculs.

A la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, es convertirà en un recinte tancat i amb elements escènics per tal de propiciar la proximitat física de les propostes artístiques amb el públic. Per accedir-hi, caldrà adquirir una entrada a un preu de 5€ que anirà acompanyada d’una beguda i una tros de coca per degustar mentre dura l’espectacle.

Dimarts 28 de juny de 2022
El #casalartístic va començar ahir i es durà a terme en torn de matí a les instal·lacions del Teatre Clavé. Durant cinc setmanes, participants d’entre 3 i 14 anys investigaran i crearan al voltant del temps, el centre d’interès d’enguany. Totes les activitats combinen la pedagogia del lleure i la formació artística, amb la voluntat de fer del #casalartístic un espai en què els participants experimentin i descobreixin per ells mateixos els llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les belles arts des d’una vessant lúdica.

Dilluns 13 de juny de 2022
La setena edició de La Mirada del poeta s’iniciarà a les 21.15h a l’exterior de la Biblioteca de Tordera (entrades blaves) o de l’Institut Lluís Companys (entrades negres) , des d’on el públic recorrerà diversos espais i equipaments del municipi en què tindran lloc propostes artístiques basades en la poesia de Sànchez-Mústich. Per assistir a La Mirada del poeta és imprescindible disposar d’una entrada gratuïta que es pot recollir al Teatre Clavé o a la Biblioteca de Tordera.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS