Professors de l'Escola de música

FRANCESC LLOMPART

Professor de llenguatge musical

Després d'estudiar composició a l’Esmuc amb Bernat Vivancos, va cursar el Màster en Art Sonor a la UB. La seva música ha sonat a festivals tant nacionals com internacionals (a Irlanda, Nova York, Mèxic, Japó, Suïssa, França) i ha sigut premiat en composició coral, instrumental i electroacústica. Ha participat com a compositor i com a intèrpret amb grups de música contemporània, música improvisada i electrònica com a ara el Discordian Community Ensemble, Ensemble Lata i Meandering Tear.

MEDÍN PEIRÓN

Professor de piano i llenguatge musical

Després de llicenciar-se en biologia i finalitzar els estudis superiors de piano, sota el mestratge de Jean Pierre Dupuy, centra la seva tasca com a solista en la música del segle XX. Paral·lelament participa a diversos projectes de cambra. Compagina la seva activitat interpretativa amb la composició, col·laborant amb grups de dansa i teatre. Menció especial mereixen els seus treballs per a l'acompanyament en directe de cinema mut. Recentment ha incorporat l'ordinador com a eina central en la creació musical i la síntesis i processament del so, realitzant obres electroacústiques tant per a cinta com per electrònica en temps real. Actualment és el cap de l’escola de música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

SERGIO DORADO

Professor de guitarra clàssica, elèctrica i espanyola. Professor del combo rock i el conjunt de guitarres

Va estudiar guitarra clàssica a l'Acadèmia Luthier durant 5 anys. Després va iniciar els estudis al Conservatori del Liceu de Barcelona, on va obtenir el Títol Superior de Música (especialitat en guitarra), i el Títol Superior de Guitarra flamenca. A la vegada, és llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona. Va formar part de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona durant tres anys. Actualment és professor de guitarra al Teatre Clavé. També treballa a la pàgina web Guitarmasterclass.net com a professor de guitarra clàssica, flamenca i elèctrica.

MARC RENAU I MEIER

Professor de violoncel i orquestra

Format a Catalunya i a Alemanya, ha realitzat concerts en diversos festivals, sovint amb la pianista Ester Vela o amb el flautista Claudi Arimany. Ha estrenat diverses obres, de compositors catalans, per a violoncel. Durant les sessions amb els seus alumnes, treballa per a oferir, progressivament, habilitats mecàniques per a obrir-los la porta a l'expressió musical.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS