Professors de l'Escola de música

MEDÍN PEIRÓN

Cap de l'Escola de música i professor de piano

Després de llicenciar-se en biologia i finalitzar els estudis superiors de piano, sota el mestratge de Jean Pierre Dupuy, centra la seva tasca com a solista en la música del segle XX. Paral·lelament participa a diversos projectes de cambra. Compagina la seva activitat interpretativa amb la composició, col·laborant amb grups de dansa i teatre. Menció especial mereixen els seus treballs per a l'acompanyament en directe de cinema mut. Recentment ha incorporat l'ordinador com a eina central en la creació musical i la síntesis i processament del so, realitzant obres electroacústiques tant per a cinta com per electrònica en temps real. Actualment és el cap de l’escola de música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

PABLO ACOSTA

Professor de cant, llenguatge musical i coral d'adults

És titulat en viola de gamba pel Conservatori Professional de Música de Salamanca i ha obtingut la titulació superior de cant històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on ha estudiat amb mestres com Lambert Climent o Marta Almajano. També s’ha especialitzat en la interpretació del Lied, juntament amb Arthur Schoonderwoerd i Francisco Poyato.
Amplia els seus estudis assistint a nombrosos cursos d’especialització, amb mestres com Richard Levitt, David Mason, Jill Feldman, Itziar Atuxa o Vittorio Guielmi. És membre de grups com Qvinta Essençia, Solistas del Coro Barroco de Andalucía, Vozes de al Ayre Español, l’Acadèmia Barroca Europea o La Capilla Peñaflorida, amb els quals ha actuat en importants festivals.

NATÀLIA ESCALERA

Professora de violí, orquestra i piano

Llicenciada en Pedagogia del violí pel Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona on estudià amb el prestigiós violinista Gonçal Comelles. Diplomada en magisteri per la Universitat de Barcelona (UB). Ha format part de diverses orquestres amb les quals ha fet gires per Alemanya, Àustria i Argentina.
Actualment desenvolupa la seva tasca docent a l’Escola de música del Teatre Clavé de Tordera i a l'escola de música de la fàbrica Llobet de Calella. És professora de música de l’escola Sant Josep de Tordera, professora de la jove orquestra de Figueres i de l'orquestra de Cassà de la Selva. També és membre de l'orquestra Harmonia de Calella.


SERGIO DORADO

Professor de guitarra clàssica, elèctrica i espanyola. Professor del combo rock i el conjunt de guitarres

Va estudiar guitarra clàssica a l'Acadèmia Luthier durant 5 anys. Després va iniciar els estudis al Conservatori del Liceu de Barcelona, on va obtenir el Títol Superior de Música (especialitat en guitarra), i el Títol Superior de Guitarra flamenca. A la vegada, és llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona. Va formar part de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona durant tres anys. Actualment és professor de guitarra al Teatre Clavé. També treballa a la pàgina web Guitarmasterclass.net com a professor de guitarra clàssica, flamenca i elèctrica.

VÍCTOR VILCA

Professor de llenguatge musical

Va estudiar cant a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i a la Hochschule für Musik und Theather Felix Mendelsohn de Leipzig, Alemanya. La seva passió per les llengües s'ha traduït en la seva especialització en Fonètica aplicada al Cant i actualment realitza un Màster a la Universitat de Barcelona de cara a fer un doctorat en Fonètica i Fonologia aplicades. Ha cantat en formacions de renom com ara el Cor de RTVE, Cor Madrigal, Cor de Cambra Francesc Valls de la Catedral de Barcelona o Camerata Lacunensis. Com a baríton solista ha actuat al Festival de Música Antiga d'Aranjuez, Teatre La Faràndula de Sabadell, Auditori Enric Granados de Lleida i a diverses sales de Palma de Mallorca i Zaragoza.

TOMOKO MATSUOKA

Professora de piano

Nascuda a Tòquio (Japó) va començar des de ben petita la seva formació musical de piano amb la seva mare. Als 18 anys es va traslladar a Milà, on es va instal·lar per continuar els seus estudis de música antiga i per clavicèmbal. Al 2010 va finalitzar els estudis de música per a clavicèmbal al Conservatori de Música G. Verdi a Como, Itàlia. Va estudiar clavicèmbal amb E. Fadini, G. Togni i B. Martin. Al 2007, va guanyar el 3r premi en el Concurs Internacional de Clavicèmbal al Bruges (Bèlgica). Al 2008, es publica el seu primer CD en solitari titulat “16 sonates”, dedicat a D. Scarlatti.
Ha tocat a concerts en festivals de música antiga en diverses ciutats d’Itàlia com a solista i també amb formacions de música de cambra a Europa i Japó. Ha actuat amb músics com F. Corti, G. Togni, A. Palmeri, R. Mameli, E. Kirkby i T. Tsunoda. Des del 2011, viu a Barcelona on ha estudiat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS