Professors de l'Escola de música

MEDÍN PEIRÓN

Cap de l'Escola de música i professor de piano

Després de llicenciar-se en biologia i finalitzar els estudis superiors de piano, sota el mestratge de Jean Pierre Dupuy, centra la seva tasca com a solista en la música del segle XX. Paral·lelament participa a diversos projectes de cambra. Compagina la seva activitat interpretativa amb la composició, col·laborant amb grups de dansa i teatre. Menció especial mereixen els seus treballs per a l'acompanyament en directe de cinema mut. Recentment ha incorporat l'ordinador com a eina central en la creació musical i la síntesis i processament del so, realitzant obres electroacústiques tant per a cinta com per electrònica en temps real. Actualment és el cap de l’escola de música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

NATÀLIA ESCALERA

Professora de violí, orquestra i piano

Llicenciada en Pedagogia del violí pel Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona on estudià amb el prestigiós violinista Gonçal Comelles. Diplomada en magisteri per la Universitat de Barcelona (UB). Ha format part de diverses orquestres amb les quals ha fet gires per Alemanya, Àustria i Argentina.
Actualment desenvolupa la seva tasca docent a l’Escola de música del Teatre Clavé de Tordera i a l'escola de música de la fàbrica Llobet de Calella. És professora de música de l’escola Sant Josep de Tordera, professora de la jove orquestra de Figueres i de l'orquestra de Cassà de la Selva. També és membre de l'orquestra Harmonia de Calella.


SERGIO DORADO

Professor de guitarra clàssica, elèctrica i espanyola. Professor del combo rock i el conjunt de guitarres

Va estudiar guitarra clàssica a l'Acadèmia Luthier durant 5 anys. Després va iniciar els estudis al Conservatori del Liceu de Barcelona, on va obtenir el Títol Superior de Música (especialitat en guitarra), i el Títol Superior de Guitarra flamenca. A la vegada, és llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona. Va formar part de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona durant tres anys. Actualment és professor de guitarra al Teatre Clavé. També treballa a la pàgina web Guitarmasterclass.net com a professor de guitarra clàssica, flamenca i elèctrica.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS