Professors Sensibilització

L’equip de Sensibilització està format per professionals formats en pedagogia, en les diferents disciplines artístiques i en l’educació en el lleure.

FANNY MASERO

Estudiant de magisteri d'Educació Primària (UB). És monitora i directora de lleure infantil i juvenil i s’ha format durant molts anys a l’Escola de Dansa del Teatre Clavé. El darrer estiu ha estat la directora del #casalartístic del Teatre Clavé i des de fa diversos cursos forma part de l’equip de Sensibilització.

CARLES VENDRELL

Titulat en disseny gràfic especialitzat en il·lustració. És director i monitor de lleure i s’ha format com a actor a l’Aula de teatre del Teatre Clavé, on actualment exerceix com a professor. És membre de la companyia Hirondela Teatre, especialitzada en espectacles per a infants.

NATÀLIA ESCALERA

Llicenciada en Pedagogia del violí pel Conservatori Superior de música del Liceu. Diplomada en magisteri (UB). És professora de l’Escola de músicadel Teatre Clavé, de l'escolade música de la fàbricaLlobetde Calella, de la joveorquestra de Figueres i de l'orquestrade Cassàde la Selva.

NATÀLIA CAIMEL

Tècnica d’Educació Infantil. Estudiant de magisteri d’Educació Infantil (UdG).Monitora de lleure. S’ha format durant molts anys a l’Escola de Dansa del Teatre Clavé. El darrer estiu ha estat monitora del #casalartístic.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS