Sala Gran

És l'espai que acull la majoria d'espectacles de la Programació Estable, així com també les mostres del Centre de Formació artística i les actuacions de les companyies de teatre amateur del municipi.

Té dos accessos, un des de la planta baixa i un altre des de la primera planta. La decoració interior està feta amb fusta per garantir una bona sonoritat.

La platea té un aforament de 400 localitats, dividides per amplis passadissos en quatre regions: dues a la part més propera de l’escenari i dues més allunyades. Les butaques, de color grana, estan col·locades de tal manera que garanteixen una bona visibilitat des de tots els seients. Unes línies corbades i sinuoses dibuixen la zona reservada a l’espai tècnic, situada en un balcó superior a la platea i on s’ubiquen els controls de llums i so.

Com la resta d’espais del Teatre Clavé, la Sala Gran compta amb climatització.

 • Caixa escènica
 • La caixa escènica té una alçada de 20 metres i està connectada amb el terra de l’escenari, que és practicable. L'escenari fa 11 metres d'amplada i 9,30 metres de profunditat.

 • Zona d’artistes
 • A la zona d'artistes hi ha quatre camerinos, dos amb una capacitat de sis persones cadascun i dos d’individuals. Estan situats en un espai annex a la Sala Gran amb una escala que comunica aquesta zona amb la sala d’espera, a peu d’escenari, des d’on els actors i les actrius entren en escena.


  FOTOS: Xavier Palomera


  CONTACTE
  TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
  Facebook Youtube Twitter Issuu RSS