LA VIDA D'EN CARBASSÓ_TEATRECLAVÉ

LA VIDA D'EN CARBASSÓ

Data: 30 setembre 2017
Horari: 18h
Durada: 66 minuts
Preu: 6€


Intèrprets: Títol original: Ma vie de Courgette | País: Suïssa i França | Any: 2016 | Direcció: Claude Barras | Guió: Céline Schiamma | Música: Sophie Hunger

Sinopsi:

En Carbassó és un nen de 9 anys, amb un nom estrany però una història única i alhora universal. Després de la mort sobtada de la seva mare, en Carbassó arriba a una llar d’acollida plena d’altres nens orfes, tan durs i tendres com ell. Tot i que al començament li costa trobar el seu lloc en aquest nou espai, en Carbassó descobrirà un món diferent, aprendrà a confiar, trobarà el veritable amor i construirà una autèntica família amb els seus nous amics.

Una autèntica joia de l’animació en stop-motion i alhora una pel·lícula molt realista, valenta i pedagògica, basada en la novel·la Autobiographie d'une courgette de Gilles Paris. El llargmetratge s’ha convertit en la pel·lícula d’animació més guardonada de l’any: ha rebut el premi del públic a la millor pel·lícula europea al festival de San Sebastian, millor pel·lícula i premi del públic al festival d’Annecy, premi del públic al festival de Melbourne, ha estat nominada als Globus d’Or com a millor pel·lícula d’animació i candidata per Suïssa als Òscars com a millor pel·lícula de parla no anglesa, entre d’altres.

Edat recomanada: tots els públics

Patrocina:
TORDERA CENTRE
L'Associació de Comerciants Tordera Centre ofereix als seus clients 2€ de descompte per aquest espectacle
Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS