Recuperar la plaça. PRESENTACIÓ

Tordera és un municipi de la comarca del Maresme amb més de 15.000 habitants, situat a 36 Km de Girona i a uns 64 de Barcelona. En l’àmbit cultural, compta amb un equipament de referència per a les arts escèniques i la formació artística: el Teatre Clavé. Amb més de 10 anys de trajectòria, el Teatre Clavé és quelcom més que un teatre: és un centre permanent de creació, d'experimentació i de formació artística de diverses activitats, un lloc de trobada d'artistes, col·lectius i entitats culturals i civils que treballen el seu futur i els seus projectes amb certa estabilitat i projecció.

De propietat municipal, el Teatre Clavé està gestionat per la Fundació Teatre Clavé, formada per diverses veus que configuren l'entramat social de la zona, des d'empreses locals i comarcals fins a membres de diverses entitats locals, polítics amb representació al consistori o membres d'entitats municipals. Així, empresaris, agents polítics i socials són els encarregats de gestionar l'equipament cultural amb voluntat de servei públic i racionalitzant-ne la sostenibilitat.

Les activitats que es duen a terme en el si del Teatre Clavé s’estenen també, des de fa dos anys, a un altre centre d’activitat de creació artística: Mas Panella. Ubicat en un entorn natural, Mas Panella està concebut com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic. Projectes de creació vinculats d’una manera o altra a les àrees que formen el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé: Escola de música, Escola de dansa, Aula de belles arts i Aula de teatre. Juntament amb els espais per a la creació i l’experimentació, Mas Panella permet oferir també espai per a l’allotjament. Compta amb diversos dormitoris, cuina i menjador.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS