StartAPP. MARC GENERAL

Ja no és un fet nou que vivim canvis culturals profunds, ràpids quan no bruscos, vinculats tant a l'evolució del metabolisme de la informació com als forts condicionaments polítics i econòmics que molt possiblement ja no abandonaran en molt temps el nostre centre d'atenció. Entre els aspectes vitals de l'existència més canviants es manifesta la necessitat de contribuir des de la individualitat en el desenvolupament dels esdeveniments socials. El plaer de participar substitueix el d'observar. El simple rol d'espectador passiu es fa dia a dia menys atractiu, al mateix temps que el protagonisme tendeix a diluir-se entre els membres de les comunitats, de manera que tots en major o menor mesura esdevenim actors. Tal vegada hagi arribat el temps en que ambdós actituds, la participativa i la contemplativa, es complementen. En aquesta transformació cultural, les tecnologies de la informació i la comunicació juguen un paper fonamental.

Amb el desig de contribuir a l'exploració de la diversificació del protagonisme en la construcció de les realitats, des del Teatre Clavé s’obre la següent convocatòria de residències de creació basades en propostes participatives multimèdia (imatges, sons, gestos, altres senyals, big data, etc.) que articulin un discurs sobre alguna temàtica artística i/o cultural del municipi de Tordera.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS