Sinopsi

Ell ha creat el seu univers en una munt de roba, un paisatge de piles ben fetes i curosament ordenades. És el seu domini, s’hi passeja i porta una vida repetitiva i ben organitzada. Ell s’hi sent segur.

Ella arriba sense equipatge, amb una sola sabata i descobreix meravellada aquesta cova d’Ali Baba, i se’n serveix!

Però això, no! Per a ell és insuportable, allò és seu i algú arriba i trenca la seva rutina. Aquests dos personatges ben marcats es contraposen, s’enfronten i intenten comprendre’s en un univers surrealista on la roba treta del seu ús habitual deixa via pas lliure a la imaginació dels infants.


Munt de munts, ple / buit

L'espectacle s'organitza al voltant d'un motiu, els munts de roba usada, i un eix: espai ple / espai buit. Així es crea el sentit i forma de lectura de l'espectacle. Els dos personatges tenen una necessitat diferent d'ésser en aquests dos espais i, només al trobar-se, seran capaços d'entrar en l'un i l'altre.

Al caminar entre tanta roba i en l'espai ple podem pensar en el que adquirim i vàrem rebutjar a grans velocitats i en els nostres senyals d'identitat cultural occidental. Com i per a què ens vestim? Per què necessitem tants objectes?

Caminar per l'espai buit és una mica més metafòric i filosòfic. Ens fa pensar en la soledat de l'home, en les seves primeres idees sobre si mateix i el món que habita. Però hi ha un primer moment en el qual l'home es troba amb el seu cos i amb el dels altres. El cos com quelcom minúscul i complex, com a frontera natural amb l’altre però, al mateix temps, com a lloc per experimentar el plaer, l'amor, el dolor. En aquesta experiència primerenca i solitària, com de caminar per una corda fluixa, és on Munt de munts comença el seu diàleg amb els infants per als quals ha estat pensat.FOTO © Assumpta Burgues


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS