Hirondela Teatre, la companyia

La companyia de teatre Hirondela agafa el seu nom de la fascinació pel vol: voleiant aquí i allà, entre l'occità, el català antic i la paraula com a forma i metàfora en una pintura de Joan Miró, Hirondelle amour, de 1933.

Igual que el seu nom, està formada per professionals fascinats per les potencialitats creatives del teatre destinat a infants i joves. Estem, per tant, en el territori de l'art i de l'espectacle, de la responsabilitat quan mirem o mostrem el món i del plaer de fer-ho, de mirar i desvetllar. El teatre com espai per a entendre la representació, per ser altre, semblant o diferent, i poder provar què és això de sentir-se en una altra pell, calçat en unes altres sabates i caminant per allà, en l'ample món.

Mamen Sánchez Marcos, després de vint anys de treball com actriu, havent participat de les experiències de companyies de diferents països, projecta al 2005, al costat de l'equip tècnic del Teatre Clavé, un programa de col·laboració associat a al Centre de Formació Artística d'aquest centre.

Entre el 2005 - 2007, el teatre Clavé organitza diferents jornades de treball a les quals són convidats actors, programadors i dramaturgs espanyols i estrangers de manera que l'equip es veu enriquit per una experiència de diàleg a diverses veus, dinàmica, on hi cap allò múltiple, divers, canviant.

Al 2008 realitzen l'espectacle Munt de munts, amb el director belga Martín Staes i la dramaturga Charlotte Fallon del teatre La Guimbarde (Bèlgica). El mateix any, al setembre, van crear la companyia professional de teatre per infants i joves Hirondela Teatre.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS