La Sopa Boba

La Sopa Boba és un espectacle creat a partir del conte de Fernando Alonso que porta el mateix títol. En l'espectacle es reflexiona sobre els espais interiors de l'infant i un conflicte: la manca d'afecte en el seu entorn. El protagonista, Juanito, està confòs. Té fred i no entén res del que li diuen a casa. Per aquest motiu, algunes vegades decideix amagar-se..., que és com desaparèixer i així no ha d'anar a l'escola.

En aquest context es desenvolupa la història de Juanito, que trobarà en la companyia de Greta la possibilitat de gaudir de tot el que li falta. Amb ella comparteix un viatge que el portarà des de la calidesa d'una abraçada al fred de quedar-se de pedra, fins arribar a descobrir el secret que li pot proporcionar un bon plat de sopa: l'escalfor.

La Sopa Boba integra el públic dins de l'escenografia, fet que permet a la companyia gaudir de la proximitat d'un suggerent univers format per objectes, actriu i músic-actor que ajuda a teatralitzar la història de Juanito d'una manera contemporània i a la vegada universal.

Espectacle recomanat per infants de 5 a 8 anys

FITXA ARTÍSTICA >>


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS