Projecte artístic

El que anomenem projecte artístic del Teatre Clavé s’ha anat dimensionant i renovant al voltant de dos eixos de proximitat: la difusió cultural i la formació artística.

Uns eixos que s’han aixecat al voltant de la idea que l’educació i la cultura són drets universals per a desenvolupar programes de proximitat ciutadana i poder defensar la construcció d’una identitat comuna mitjançant el fet artístic. Tots dos eixos han d’interaccionar entre ells per tal de promoure la creativitat i l’experimentació treballant des de la base i democratitzant-ne l’accés.

Aquest doble espai de difusió cultural i formació artística pretén cobrir els següents objectius:

  • DIFUSIÓ CULTURAL: Donar suport d’una manera estable a produccions i activitats de les entitats culturals de la vila, i que aquestes activitats convisquin amb una programació estable de les arts escèniques (teatre, dansa i música amb caràcter professional).
  • FORMACIÓ ARTÍSTICA: és cert que algunes persones neixen amb una sensibilitat i una predisposició més gran que altres per l’art, en general. Però també és cert que totes les persones tenim més o menys sensibilitat artística, i que la sensibilitat i la capacitat artística es desenvolupen amb l’esforç i l’aprenentatge. En aquest sentit, la formació artística pretén donar eines per aconseguir despertar aquesta sensibilitat i capacitat inherent a les persones.Tot allò PÚBLIC és la

gran aportació a la democràcia,

la plena concessió al mercat de la vida,
no només econòmica sinó TAMBÉ MORAL,

pot acabar afectant la creació.


Sense allò que és públic, la democràcia no té futur.
FOTO: Xavier Palomera


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS