Seminari de dansa Butoh

Sobre el seminari

Sis dies de taller intensiu de Butoh amb allotjament a Mas Panella (Tordera). Sis hores de classe i entrenament diari (matí i tarda), així com també procés coreogràfic, d’investigació i improvisacions tant en espais interiors com exteriors. El seminari finalitzarà amb una performance en un espai de Tordera.

El taller és una invitació a explorar i escoltar la nostra ànima en moviment. S’aprofitarà l’entorn natural per sentir la connexió amb la Terra i el que significa estar viu. Poder ballar i expressar-nos com ho feien els nostres ancestres, coneixedors del vincle energètic amb tot el que ens rodeja.

Mínim de participants per a realitzar el taller: 10 persones. Màxim de participants: 20 persones.

La dansa Butoh

La dansa japonesa Butoh obre el l’estat de consciencia de qui la practica, posseeix un entrenament articular i energètic que desbloqueja, prepara i allibera el cos físic, harmonitzant-lo amb l’esperit. El Butoh submergeix aquell qui el practica en el seu inconscient amb l’ús d’imatges que tenen com a objectiu replantejar o aprofundir en les creences internes de cadascú per ser capaços de viure la dansa com una eina per viure la vida amb major serenitat i plenitud.

Anika Burton

És ballarina, coreògrafa i mestra en el que ella ha denominat “LifExpression Butoh movement”. Las seva passió pel Japó i aquest constant descobrir del cos com a mitjà d’expressió de l’esperit la porta a estudiar, entrenar, crear, treballar i investigar des de fa 14 anys amb la dansa Butoh, el bodyweather, i altres disciplines de moviment com el Kung Fu, el Qi gong i la bionergia.

El seu treball escènic és resultat d’observar i escoltar la veu interna de l’ànima en moviment en aquest estat de pau amb un mateix. Ballar és una honesta i senzilla abraçada a la naturalesa humana en el seu pas per la Terra. Una profunda i diària entrega a l’encontre amb l’esperit. Les classes i tallers impartits per l’Anika Burton es remeten a la seva experiència viva de la dansa Butoh i l’expressió.

>> + info: http://anikaburtondancer.blogspot.com

L'espai: Mas Panella

El seminari de dansa Butoh es realitzarà en espais interiors i exteriors de Mas Panella, espai també d’allotjament per als participants.

>> Com arribar-hi: Adreça Google maps

Preus

Preu dels 6 dies de seminari: 250€/persona. El preu inclou:

  • Assistència al taller de dansa Butoh
  • Allotjament a Mas Panella
  • Manutenció durant els sis dies de taller

Pagament per transferència bancària al número de compte ES9601826376950201511048 indicant al concepte "seminari butoh". Un cop feta la transferència, cal enviar una còpia del comprovant de transferència al correu electrònic clave@teatreclave.cat

Inscripcions

Omplir el formulari d’inscripció que trobareu al peu d'aquesta pàgina amb totes les dades que es demanen i enviar-lo per correu electrònic a clave@teatreclave.cat

Termini d’inscripcions: del 19 de maig al 15 de juny de 2014. Per tal que la inscripció sigui vàlida, caldrà efectuar el pagament abans de la fi del període d’inscripcions.

Més informació

TEATRE CLAVÉ · Tel 937 650 572 · clave@teatreclave.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS